tala fou

https://www.plutodog.com/510-thread-400-mah-cbd-thc-slim-oil-vape-pen-battery-micro-usb-charger-pluto-product/

5 Faamanuiaga ole 510 Thread Battery Vapes

  • Feso'ota'i Mea Fa'alava

O 510-maa ma cartridges uma o le a fesoʻotaʻi le tasi ma le isi.E ui atonu e iai vaega o meafaigaluega e le fetaui, o le tele o tuʻufaʻatasiga o taʻavale 510-filo ma maʻa (e oʻo lava i ituaiga eseese) o le a lelei lelei faʻatasi.

  • Mama ma feaveai

O nei maa mapusatuufaatasiga e mama uma ma feaveai.O foliga o le 510-maa e mafai ona eseese, ae o le sili ona lauiloa (ma sili ona feaveaʻi) o le peni.E iai fo'i la'ititi lapo'a mo le sitaili mod.

  • Tu'ufa'atasi

O se vape mama mama e 510 e se'e e aunoa ma se iloa i totonu o se taga, ato, ato faafafa, po o se taga fa'a.E mama ma faigofie ona ave i so'o se mea e te alu i ai.O le peni vape e leai foi se manogi e pipii i ou lavalava pe tautau i luga o le ea, o lea e leai se tasi ae na o oe e iloa na e tago i se puff.E te le manaʻomia foʻi ona efuefu lau peni vape pe togi se roach, o lea e leai se faʻamaoniga o totoe.

  • Faigofie ona Fa'aoga

Oomi se faamau ma manava i le gutu, pe na o le manava pe afai o lau peni vape e otometi.Na'o le pau lena o le mea e maua (e ese mai le manava pe a uma.) E te le mana'omia le teuina o se tanoa, ta'avale se sooga, pe fe'ei se moli.O nisi ma'a e iai fo'i le fa'agaioiina o le eletise muamua ma le vevela.O le510 vape maae faigofie foi ona faʻaogaina nei galuega.

  • Tumau umi

E te le o mu le fugala'au, e vave mou atu le malosi pe a mago.O le ulaina o se sooga po'o se pesini o lona uiga o le leiloa o le fuga i le carbonization ona e mu pea pe a uma ona e lavea.O le peni vape e le gata e umi, talu ai e te susunuina na o mea e te faʻaaogaina, ae o le umi lava e teu ai le suauʻu kasini i luga, tatala, ma i se nofoaga malulu mai le malamalama, e mafai ona tumau mo le tasi le tausaga e aunoa ma le leiloa o le malosi. .


Taimi meli: Nov-17-2022