tala fou

https://plutodog.com/

O le i ai i le vaega o pisinisi masini CBD mo le silia ma le 12 tausaga, na iloa lelei e le au faigaluega a le Pluto R&D le maketi.Ma e tele a latou mea e faʻasoa ai le tomai e faapaleni ai measina, lauiloa ma Faʻafouina.

O le tuʻuina atu oa matou oloa faʻapitoa i a matou tagata faʻatau mo le tele o tausaga, ua matou atinaʻeina le lautele o tagata faʻatau, ma ua faʻaaogaina i nisi o faʻagaioiga masani: e pei o le 5 kiliki i luga o le ki e amata ai, 3 kiliki e fetuunai tulaga voltage;ma faʻailoga lanu malamalama eseese e faʻaalia ai tulaga voltage, o le lanu moli e faʻaalia ai se mea faʻafefe.O ia aganu'u uma e tatau ona tausia e avea ma tulafono, ma tuʻuina atu mai le tasi augatupulaga i le isi i le atinaʻeina o oloa. O se tasi faʻataʻitaʻiga o:oO le matou atinaʻe na suia le faʻatulagaina i luga o faʻailoga moli emo ae leʻi logoina le au faʻatau aua na ia manatu o tulaga fou e sili atu ona talafeagai, E moni ae na mafua ai le fenumiai i tagata faʻauʻu ma toe suia le tulaga i le mea muamua ona o le iuga uma. ua fa'aoga tagata fa'atau i le fa'atulagaina muamua ma o le a tele naua le tau e sui ai le aganu'u.

Ae o le Maketi e suia mai lea taimi i lea taimi, o nisi o manatu e lauiloa i aso nei ae o isi o le a manumalo taeao. O lea e tatau ai ona tatou faʻaaogaina manatu masani ma aumai ni mea fou ia i tatou lava. Ave Gbox -o se tasi o tatou faʻaleleia 510 maa e fai ma faʻataʻitaʻiga, e na faʻafeiloaʻi i le 2021 ina ua malosi le vai, ona matou faʻaleleia lea i le Pro cache ma le tele o tane vai ma e oʻo lava i le aisa, o le tau o le a sili atu le tauvaga.O nei suiga uma poʻo faʻafouga e faʻavae i luga o faʻamatalaga mai a matou tagata faʻatau. o le isi faʻataʻitaʻiga masani o le matou Ubox-o se maa 510 faautauta, "faʻamau, lima ma aoga" o mea na taulaʻi i ai ina ua aumai i fafo i le 2018, na faʻatau lelei ma sa mo le matou tagata faatau sili mo le tele o tausaga.E lua faʻataʻitaʻiga na maua mai i le uluai Ubox, muamua o igoa Ubox ae faʻatasi ma le ituaiga C USB port ma sili atu voltages talafeagai, o le isi o leUbox-plus, lea e faʻaleleia i le ituaiga C USB port ae o loʻo iai ni mea faʻapipiʻi e lua e faʻafesoʻotaʻi i paipa tioata.

Mai faʻataʻitaʻiga i luga, e mafai ona tatou iloa o mea tatou te tausia o le aganuʻu poʻo masani e faʻaogaina le masini, o mea tatou te ave mai le lauiloa o manatu fou ia, o mea tatou te faʻafouina o nisi o galuega talafeagai. a'o ia manatu R&D ua maua'a loloto i totonu o tatou atina'e mo atina'e uma o oloa-e pei ole E-cig,pusa, atomizers, ma vaporizers.

 


Taimi meli: Apr-07-2023