tala fou

https://plutodog.com/

 

FDA o lo'o fa'agaoioia talosaga mo le tusa.1 miliona.oloa nicotine e le o tapaa na tu'uina atu e le au gaosi oloa e lua selau ma o lo'o sauni e tu'uina atu tusi e tete'e e talia mo talosaga e le'o ausia tu'utu'uga mo le taliaina.

O le faʻasalalauga faʻasalalau a le FDA i le Aso Lulu na fesoʻotaʻi ai se lisi o le selau ma le fitu faʻatau oloa na mauaina tusi lapatai mo le faʻatau atu o oloa faʻavae nicotine (e le naʻomasini vape) i tamaiti laiti.O tusi uma ae na o le tasi na tuuina atu ia Iuni 30, ma o le toatele e foliga mai na o atu i faleoloa ulaula, faleoloa ma fale kesi.

Ua fa'atupula'ia le aofa'i o kamupani na amata fa'aaogaina le nicotine synthetic i se taumafaiga e 'alo ese mai le tulafono a le FDA.Ia Aperila, na amata faamamaluina ai se tulafono feterale e faamanino ai le pule a le FDA e faʻatonutonu oloa tapaa o loʻo i ai le nicotine mai soʻo se puna, e aofia ai le nicotine synthetic.

"O le pito sili ona maualalo o fualaʻau maualalo-tautau mo le FDA o kamupani faʻavae i Amerika na resitalaina muamua le tapaa.oloa nicotine, ae mulimuli ane suia i le nicotine synthetic ma e leʻi failaina PMTAs, "o le tala lea a Conley."O le isi lea tulaga o le faʻaogaina e le FDA i faaiuga faigata ae o loʻo tulimataʻia ai pisinisi laiti e gaosia oloa faʻapipiʻi matala."

"I vaiaso o lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona matou suʻesuʻeina kamupani atonu o loʻo maketiina, faʻatau atu, poʻo le tufatufaina atu o oloa nicotine e le o tapaa ma o le a tulituliloaina se gaioiga, pe a talafeagai ai," o le tala lea a le Faʻatonu o le FDA Center for Tobacco Products (CTP) Brian King, o ia lea. na amata galue i le ofisa i lalo ifo o le lua vaiaso talu ai.

E leai ni alaga'oa a le FDA e su'esu'e ai ma faoa uma oloa fa'akotini (po'o mea e le fa'atagaina) fa'atau atu i le atunu'u.E tatau ona taula'i atu ana taumafaiga e fa'atatau i mea e ave i ai le fa'amuamua ua fa'atulaga e le ta'ita'iga a le lala sooupu.

I tulaga fa'apitoa, o oloa vape uma e aunoa ma le fa'atagaina a le FDA o lo'o i luga o le maketi e le tusa ai ma le tulafono, ma talu mai le tu'uina atu e le Deeming Rule i le FDA le pule i sikaleti i le aso 8 Aukuso, 2016. Se'i vagana ai le afa-taseni pe sili atu masini fa'atagaina e le lala sooupu talu mai lena taimi. o le tautoulu mulimuli, o oloa vape uma o loʻo i ai i luga o le maketi a Amerika ona o le pule faitalia a le FDA.


Taimi meli: Iul-18-2022