tala fou

27969-图片7

E tusa ai ma lipoti mai fafo, o le a o atu tagata lakapi mai itu uma o le lalolagi i Qatar e matamata i le Ipu a le Lalolagi.Peitaʻi, a latou taunuu atu i lenei atunuu laʻitiiti o Arapi, o le a faafuaseʻi ona fafagu tagata lakapi o loo faamoemoe e faaaogā sikaleti faaeletonika.E pei o le tele o faʻasaina o loʻo taatele i isi nofoaga i le lalolagi, e le faʻatagaina e Qatar le faʻaaogainasikaleti faaeletonika.
O le tausaga nei, e 32 ‘au na agavaa e auai i le uluai Ipu a le Lalolagi na faia i atunuu o Arapi e ala i taaloga faaitulagi.O le ta’aloga e amata mai i ta’aloga a le vaega i le Aso Sa, 20 o Novema, ma fa’aauau ai se’ia o’o i le aso 18 o Tesema, lea e faia ai le siamupini.
Qatar faʻasaina atoa oloa sikaleti eletise, e pei o kalama,peni vape,vape lafoa'i,E le mafai ona fa'aulufale mai, fa'atau atu, fa'atau, fa'aoga pe fa'atauina.O oloa e ave e pasese e mafai ona faoa e le tiute i le taimi e ulufale ai.E ui lava e mafai e le au ofisa ona faoa faamalosi ma lafoai nei oloa, e mafai foi ona noatia tagata tafafao mai fafo i moliaga faasolitulafono mo le umiaina pe faaulufale mai.
So’o se soliga o le tapu a le atunu’u i sikaleti eletise e mafai ona faasala ai i le salatupe e le silia i le $2700 pe fa’asala fo’i i le toese mo le umi e le silia i le 3 masina.
I se faʻalavelave faʻasalalau faʻasalalau, na tuʻuina atu ai e se kamupani gaosi suauʻu sikaleti eletise Peretania e totogi sala i tagata faʻaoga sikaleti eletise a Peretania na faʻasalaina e le faamasinoga Qatari mo le ulaina o sikaleti eletise.O a latou tala fa'asalalau e folafola atu e totogi mo so'o se sala tupe na tupu - ae e le o fa'amatalaina pe fa'afefea ona latou totogi mo le falepuipui.
Ioe, o sikaleti e fa'aletulafono i Qatar.O le mea moni, e sili atu i le 25% o alii Qatari e ulaula, ma o le faʻaaogaina o sikaleti ia i latou e foliga mai ua faʻateleina.
Pe a faatusatusa i le maualuga o le ulaula tapaa o alii, na o le 0.6% o tamaitai i Qatar ulaula.O lenei eseesega e le o se mea e masani ai i atunuu o loʻo faʻatapulaʻaina ai aia tatau ma saʻolotoga a fafine e le pule faʻaautuaga.
Na lipotia mai i aso nei le faasaina e Qatar le faatauina atu o pia ma isi meainu malosi i malae taalo e valu o le Ipu a le Lalolagi.

www.plutodog.com


Taimi meli: Nov-24-2022