tala fou

https://plutodog.com/

 

Tala fou mai le New Bluehole Consumption.Faatasi ai ma le aoina aloaia o lafoga taumafa sikaleti eletise i aso nei, o tau fou faʻatau oloa ma tau faʻatau i luga o oloa masani o loʻo faʻafouina i luga o le National Unified Trading Management Platform, e manino lava o le lafoga ua aofia i tau.

Mai le taimi nei,Vapeo le a totogi lafoga i le lisi tutusa e pei o ulaula.

O le aso 25 o Oketopa, na tu'ufa'atasia ai e le Matagaluega o Tupe, Pulega o Tiute ma le Pulega o Lafoga a le Malo, fa'asilasilaga i le aoina o lafoga i luga o sikaleti eletise.Ma o le faʻatulagaina o lafoga e faʻavae i luga o tau: lafoga i luga o le gaosiga (poʻo le faʻaulufaleina mai) o le 36%, tufatufaina o le 11%.o tau i luga o le tulaga na faʻafouina ia Nov 1 ina ua uma ona faʻatatau lafoga.

O le siitaga o tau e ese i le va o masini ma cartridges, ma ese i le va o ituaiga

E tusa ai ma le lisi o tau i luga o le tulaga, o le faateleina o fua faatatau o cartridges e sili atu nai lo masini.Ma o le fua faatatau e ese mai i le va o ituaiga, e masani lava, o le sili atu i luma o ituaiga, o le maualuga o le faʻaopoopoga.Ae o loʻo i ai se tuusaunoaga, VAZO , nai lo le faʻateleina o tau, Na faʻaititia ai le tau, atonu ona o le tau e sili atu le maualuga aʻo leʻi toe faʻatulagaina foi le faʻailoga.

O le feagai ai ma fa'afitauli fa'atasi, se'i o tatou su'e po'o ai ae fa'afefea fo'i ona fa'asoa le lafoga

Ina ua uma ona iloa le tulaga o le siitaga o tau, sa tatau ona mafaufau i ai le au fai faleoloa: o le tau o le faatauina mai ua mautinoa lava le si'itia leaga, ma o le a le tau e tatau ona toe faatau atu ai le vape. , o le tau o lafoga o le a pa'ū i lalo i tagata e ona faleoloa, o le a faigata ona faʻatautaia le faleoloa pe afai o le tupe muamua e maualalo tele. ae o lenei ua na o le toatasitofo nicotinee fa'ataga i le maketi, ma o lo'o iai pea le tofo o fualaau 'aina, e faigata tele ona toe fa'atau atu nicotine vape i tau maualuluga.

I le feagai ai ma le lafoga, o le mea moni na fetuutuunai tagata e ona ituaiga i luga o le pito i luga e ala i le faʻaaogaina o se faʻaopoopoga pe a uma lafoga. tele le mamafa talu ai o le a toe faʻatalanoaina e le au faʻailoga ma le au gaosi oloa pe a uma ona faʻaititia le pito

Ose lu'i mo tagata uma, ae ose avanoa mo le kamupani malosi ma le ma'ai, ua o'o i le taimi e toe sui ai kata.


Taimi meli: Nov-02-2022