tala fou

https://www.plutodog.com/ptovop-ubox-discreet-mini-cbd-cartridge-battery-mod-product/

E tusa ai ma le Daily Star i le aso 27 o Aokuso,

O Blair Turnbull, o se alii Peretania e 26 tausaga le matua, o se teuga ulu.Sa fiafia o ia ma lona tama ataimi lelei i totonu o se faletalimalo faletalimalo, ae o lana e-sikareti na faafuasei ona mu se pu i lana taga.Na tuua ai ia te ia se "manuʻa i le olaga atoa". Na aveese e Blair ofuvae e pei o se vale. Na faanatinati atu o ia i le falemaʻi ma sa tatau i le aufaigaluega faafomaʻi ona aveese le acid maa ma le suauu sikaleti eletise mai le manuʻa, "O le mu e matua ogaoga lava na mu ai loʻu. tendons”. Fai mai le foma'i e moni lava o ia o se gasegase mu e sili ona tuga ua latou vaai i ai.O lo'o fa'ata'atia lona pa'u ma fa'amoemoe e lapata'ia isi tagata o lo'o fa'aogaina sikaleti fa'aeletoroni.” Va'ai mai i o'u lima, e."Fai mai a ia, na te leʻi faʻamoemoeina o le sikaleti eletise i lana taga e mu. Na faʻamaonia e Vpz, o se sikaleti eletise, na faʻatau e Blair lenei sikaleti eletise ia Setema 2020, ma fai mai o a latou oloa uma na faʻatulafonoina ma faʻamaonia e le vailaʻau ma le soifua maloloina. pulega faʻatonutonu oloa.E faʻamoemoe le kamupani e mafai e le tagata faʻatau ona toe faʻaleleia vave, ae e tatau i le tagata faʻaoga ona gauai atu i le sui o le maa fafo ma faʻapipiʻi i totonu o le pusa puipui e tuʻuina atu pe a le faʻaaogaina.

O le fa'avevelaina ose fa'afitauli ogaoga i totonuu sikaleti, tala fou e uiga i le mu o le vape e mafai ona vaaia i nusipepa mai lea taimi i lea taimi. O le ki o le cig e mafai ona oomi i totonu o taga, lea e mafua ai ona vevela le masini, ae o le faʻavaa o le sikaleti e faia i le ABS, e mafai ona liusuavai le masini. pe mu foi pe a maualuga le vevela.

Na gaoioi loa Shenzhen Pluto ina ua uma ona matamata i ia tala fou, na matou faʻaleleia a matou oloa e ala i le setiina o le eletise o le taavale.O masini (tele510 maa CBD) o le a tape pe a leai se aoga e sili atu i le 200 sekone. O lona uiga, o le galuega o le puipuia o le vevela na fausia i totonu pe a faʻalauiloa le oloa - o le a taofi le masini pe a uma ona vevela faʻaauau mo le 15 sekone (oomi le ki. mo 15 sekone), faʻamautinoa le saogalemu mai itu uma.


Taimi meli: Aukuso-29-2022