tala fou

https://www.plutodog.com/pluto-glass-dabbing-wax-atomizer-product/

 

O le a le pusa ga'o?Afai o oe o se vaper, masalo ua e tau atu i le faaupuga “wax cartridge” po o le “510 kasini filo.”I totonu o lenei tusiga, o le a tatou suʻesuʻeina le mea e taʻu o le pusa faʻamaʻi ma lona uiga i le lalolagi o vape.

O le pusa fa'amalama o se ituaiga o sikaleti eletisepusaua fuafuaina faapitoa mo e-sikareti wax concentrates.O se tamai masini cylindrical o loʻo i ai se elemene faʻamafanafana ma se potu o loʻo i ai le gaʻo.510 filo filo e faasino i filo e faʻaoga e faʻafesoʻotaʻi pusa i peni e-sikareti poʻo maa.Ole numera "510" o lo'o fa'atusalia ai le tele o filo ma o le lapo'a masani lea e masani ona fa'aaogaina i totonu ole alamanuia.

E ta'uta'ua i vapers ia pusa ta'avale aua latou te maua ai se auala faigofie ma le faautauta e fiafia ai i fa'ama'i ga'o.O se mea fa'avevela i totonu o le kesi e fa'amafanafanaina ai le ga'o, ma liua i le ausa manava.O le lapo'a lapo'a o le kesi e fa'afaigofie ai ona felauaiga ma fa'aoga fa'aeteete. 

Mo le fa'aogaina o le kesi fa'ama'i, na'o lou fa'afeso'ota'i i se peni vape talafeagai po'o se maa e ala i se feso'ota'iga filo 510.A mae'a fa'afeso'ota'i, e mafai ona e fa'agaoioia le mea fa'avevela e ala i le oomiina o se ki po'o le manavaina i le gutu, fa'alagolago i le mamanu a le masini.O le ga'o o lo'o i totonu o le paelo e fa'amafanafanaina, ma fa'atupu ai le ausa lamolemole, suamalie.

O se tasi o itu lelei o le fa'aogaina o se pusa fa'ama'i o le fa'ate'aina lea o le gaogaosa o le utaina ma le fa'amamāina e feso'ota'i ma auala masani o le ga'o.Fa'atasi ai ma pusa ta'alo, na'o le sui o le kesi ta'alo pe a gaogao ma fiafia i se mea e leai se popole.

E le gata i lea, o le feso'ota'iga filo 510 a le kalama e fai ma filifiliga sili mo vapers.O le tele o peni vape ma maa i le taimi nei i luga o le maketi ua mamanuina ina ia fetaui ma 510 filo filo, e maua ai e tagata faʻaoga le tele o filifiliga.

I le aotelega, o pusa ga'o o se auala faigofie ma le faautauta e fiafia ai i fa'ama'i ga'o.E faigofie ona felauaiga, e leai se fa'alavelave e fa'aoga, ma e fetaui ma vape eseese ma maa.Afai o oe o se tagata e fiafia i vape ma e te manaʻo e suʻesuʻe le lalolagi o faʻamaʻi faʻamaʻi, o se pusa taʻavale o se mea e tatau ona i ai.


Taimi meli: Oke-13-2023