tala fou

https://www.plutodog.com/2500-puffs-disposable-vape-prefilled-pod-device-pluto-moci-product/

Na matou talanoaina mea autu o le sua e i la matou tusiga muamua.O lea ua tatou talanoa e uiga i galuega tauave ma le aoga o ia vaega i lenei taimi.

Galuega ma le aoga ole PG (Propylene glycol) ma le VG (Vegetable glycerin)

O le VG o le a fa'atosina pe a fa'avela, o lea e masani lava ona galue VG o se mea fa'afefe.O le PG o le a faʻapipiʻiina foi pe a uma ona vevela, ae o le lelei o le atomizing e itiiti ifo, ae e mafai ona faʻamavaeina ma le nicotine ma essences le tasi i le isi, o lea e masani ona galue e pei o le solvent.O le tele lau vaimanaʻomia le PG ma le VG faʻatasi ai ma se fua faatatau, o le fua masani masani o le vai e 5 i le 5.

O le asu e maua mai e le sua o le puao (tama'i mata'u vai), e ese mai le tamai granule o le asu tapaa, o ia tamai mataua vai e sili atu le tele nai lo le mea mulimuli, ona taofia lea e le isu ma le pito i luga o le manava. .Ae mo le lagona o le "ulufale i totonu o le mama" o le sikaleti e, o le lagona o le aano kasa laiti e ulu atu i le mama.E mautinoa lava o loʻo i ai sina puao itiiti e ulu i totonu o le mama, ae o le vape fog e itiiti se faʻaosofia i o tatou tino, e le o se mea e laoa ai e pei o le asu.Ma o lea puao o le a alu ese e pei o sputum, mafatua po o nasal mucus e ala i le manava, ae o nisi o le a ulu atu i le faiga eli. 

Galuega ma le aoga ole nicotine

Ole vaisu ole ulaula masani e mafai ona fa'avasegaina ile physiological ma le mafaufau.O le physiological e fai ma vaisu i le nicotine, ae o le mafaufau o le mafaufau e popole i gaioiga ma sauniga (sauniga) o le "blowing clouds". A o nisi vapers e masani ona vape pe a faigaluega pe taaalo i taaloga, ae o ia vape atonu e leai ni nicotine. ,o latou tali i le fesili pe aisea latou te faaaogaina ai sikaleti e masani lava "gaioiga masani", "malologa", "toomaga".O lea la, e lua ituaiga o sikaleti: o le tasi e iai le nicotine, o le isi e leai se nicotine.Nicotine vape o le a faʻamalieina le manaʻoga o le tino: o le nicotine e mafai ona faʻafeiloaʻi e le toto i le faiʻai i totonu o le 10 sekone pe a uma ona manava, ona maua ai lea e faiʻai le dopamine manaia ma le fiafia ma isi neurotransmitter, o le faiga lea o vaisu o le nicotine.O nisi tagata ua le malamalama o le "tagata solitulafono sili" o le "ulaula e afaina" o le nicotine, ae o le mea moni o le lamatiaga sili o leasuo le ta.

Galuega ma le aoga o le aano

O lo'o i lalo vaega e mafai e le essence ona i ai galuega ma aoga:

  1. manogi e fesoasoani ia i tatou e fa'afilemu ma fa'atotonu le mafaufau
  2. manogi e fesoasoani ia i tatou ia filemu, faʻafilemu neura, malolo, moe filemu
  3. manogi e fesoasoani ia i tatou e aveese le fefe, tetee atu i le atuatuvale
  4. o le manogi e fesoasoani ia i tatou ina ia maua ai se uiga fiafia, ia olioli, ma faafouina ai i tatou lava
  5. manogi e fesoasoani ia i tatou ia fiafia ma faaosofia
  6. manogi e fesoasoani ia i tatou ia euphoric ma faʻamalamalamaina o tatou lagona (faʻalauteleina o tatou lagona)
  7. manogi e fesoasoani ia i tatou e miti
  8. manogi e fesoasoani e faaosofia ai le manaʻo

Ia toe faauau…


Taimi meli: Nov-16-2022